Deskundige, betrouwbare en strategisch adviserende partners voor u!

Over KampsVanBaar

KampsVanBaar Advocaten levert kwalitatief hoogstaande juridische adviezen aan het midden- en klein bedrijf en aan de particuliere sector.

Als eenmanspraktijk in 1992 gestart door Franco Kamps, heeft het kantoor zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een advocatenpraktijk van formaat. Sinds de toetreding van Jeroen van Baar in 2007 is het kantoor verder doorgegroeid naar op dit moment 19 advocaten, 6 juristen en 8 ondersteunende medewerkers. KampsVanBaar Advocaten is daarmee in relatief korte tijd een gevestigde naam binnen de fullservice advocatuur in de regio Limburg geworden.

Een hoge mate van klanttevredenheid kenmerkt al jaren onze juridische dienstverlening. Dat is waar wij door gedreven worden en waar wij trots op zijn. Ons enthousiaste team typeert zich door creativiteit en betrokkenheid. Onze gedegen en op maat gesneden oplossingen, blinken uit door kennis en kunde. Onze kracht schuilt onder meer in onze vaardigheid om ons als professionals, advocaten, juristen, mediators, insolventiespecialisten te kunnen verplaatsen in u als klant op juridisch, financieel-zakelijk en persoonlijk gebied. Hierdoor zijn wij meer dan anderen in staat aan te sluiten bij uw wensen en belangen, strategisch met u mee te denken en uw ambities mee te nemen bij het maken van de juiste juridische keuzes.

Het hoge aantal duurzame klantrelaties in onze praktijk bewijst dat onze aanpak succesvol is. Het vertrouwen van onze klanten in ons als betrouwbare en deskundig adviserende partner staat voorop. Om dit vertrouwen te winnen en telkens opnieuw waar te maken zetten wij net die extra stap in onze dienstverlening, ook voor u.

Contact KampsVanBaar Advocaten

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: