Onze persoonlijke aanpak: het beste voor u en uw situatie

Helder en anticiperend

In onze juridische praktijk voor zakelijke en particuliere klanten denken wij altijd meerdere stappen vooruit. Uw belang wordt het beste gediend door ons advies in een vroeg stadium in te winnen, vóórdat u bijvoorbeeld dat belangrijke contract aangaat. Op die manier kunnen wij voorkomen dat u in een geschil terechtkomt.

Pragmatisch en proactief

Niet altijd hebt u alles zelf in de hand. Stuit u ongewild op een juridische probleemsituatie, geen nood, onze professionals zijn oplossingsgerichte creatieve denkers en ervaren onderhandelaars. Praktisch en strategisch advies staat voorop en wordt voorzien van een deugdelijke juridische en cijfermatige onderbouwing.

Doortastend en doelgericht

Procederen zien wij als laatste redmiddel. Onze ervaring in de procespraktijk maakt dat wij als geen ander de kansen en risico’s van een zaak goed kunnen inschatten. Ook in een procedure zullen wij inzetten op de-escalatie maar als het nodig is, schuwen wij de confrontatie in de rechtszaal niet.

Uw belang en onze begeleiding

Ons werkterrein is breed. U kunt bij ons terecht met vrijwel alle kwesties waar u als
ondernemer of particulier tegenaan loopt. Wij zijn toegankelijk en spreken uw taal. Uw belangen vormen de leidraad en met u samen wordt de route bepaald. Wij vertellen u graag meer in een informatief gesprek.

Tarieven

U wilt een goed en eerlijk antwoord op een juridische vraag. U wilt qua kosten niet voor verrassingen komen te staan. Wij overleggen daarom altijd vóóraf met u welk werk uitgevoerd gaat worden. Wij geven u ook vóóraf inzicht in de daaraan verbonden kosten.

Afhankelijk van de eenvoud of complexiteit van uw vraag maken wij afspraken met u over een vaste prijs, een kostenplafond of een concurrerend uurtarief. Altijd kiezen wij in samenspraak met u voor de beste optie qua kosten.

Speciaal voor ondernemers hebben wij aantrekkelijke tarieven die aansluiten bij uw behoefte aan juridische ondersteuning.

Speciaal voor particulieren zijn wij aangesloten bij het “Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten”. Ook verlenen wij door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen over kwalitatief goede juridische bijstand kan beschikken. Wij zien dat als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

Uurtarief
Vanaf
€ 110 tot € 300
Inkoop met korting
5%-20%
Vanaf € 2.500
Abonnement
€ 75
Vanaf € 75 per maand
Legal On Site
€ 420-500
Per dagdeel
Vaste prijs
In overleg per kwestie
Gefinancierde rechtshulp
Inkomensafhankelijk

Antwoord op maat en transparant over kosten

Contact KampsVanBaar Advocaten

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: