HomeOver onsWerken BijGevorderd advocaat (stagiair/medewerker) ICT Recht

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bij ons ben je op de juiste plek!

KampsVanBaar Advocaten

Ons kantoor is gelegen in het hart van Limburg, in het centrum van Sittard, nabij het station.

KampsVanBaar Advocaten is een gevestigde naam in de regio. Onze organisatie groeit. Momenteel werken zo’n 30 gespecialiseerde medewerkers (18 advocaten, 2 juristen en meerdere ondersteunende medewerkers) dagelijks samen aan de hoge kwaliteit van onze full-service dienstverlening aan onze cliënten: ondernemingen, instellingen en particulieren.

ICT Recht

In onze huidige moderne maatschappij neemt het ICT Recht een steeds centralere plaats in. De wet- en regelgeving op dit complexe rechtsgebied is voortdurend in ontwikkeling. Aanverwante rechtsgebieden zoals het privacyrecht, intellectueel eigendomsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht maken het juridische kader waarbinnen het ICT Recht zich afspeelt, zeer ruim.

Werken op dit gebied vraagt dus naast een zeer specialistische blik, ook om een zeer brede blik op het recht.

Wij zoeken jou!

  • Een advocaat met ervaring die het een leuke uitdaging vindt om een praktijk op het gebied van ICT Recht draaiende te houden. Daarbij wordt regelmatig interdisciplinair aan dossiers gewerkt.
  • Door jouw kennis en ervaring vind je moeiteloos de weg binnen de complexe wet- en regelgeving op het gebied van ICT Recht en aanverwante rechtsgebieden.
  • Je volgt de technologische ontwikkelingen omtrent automatisering en digitalisering op de voet en je bent bekend met de spelers in het werkveld.
  • Je bent een snelle en flexibele denker en je maakt gemakkelijk de vertaalslag van het juridische naar de voortdurend wijzigende dagelijkse praktijk in de wereld van de IT en ICT.

Wat bieden wij?

  • Goede arbeidsvoorwaarden (inclusief pensioenregeling).
  • De mogelijkheid voor gespecialiseerde vakinhoudelijke ontwikkeling; ondersteuning en begeleiding in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling.
  • Een fijne en informele werksfeer binnen een groeiende organisatie waarin de lijnen kort zijn.
  • Leuke gezamenlijke sociale activiteiten; je zult een ‘warm welkom’ ervaren in onze organisatie.

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief (of videopresentatie) met CV zo snel mogelijk naar mr Jeroen van Baar vanbaar@kampsvanbaar.nl

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: