Advocaat

mr Jenny van Helden

E-MAIL
vanhelden@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Een vertrouwenspersoon zijn voor de cliënt, dát vind ik belangrijk

Het kan iedereen overkomen: ziekte, werkloosheid, conflicten in de werksfeer. In die omstandigheden kan het nodig zijn om hulp in te roepen van iemand die kennis heeft van het arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht. Omdat ik mij graag richt op de menselijke aspecten binnen het recht, zijn dit de gebieden waarmee ik mij vooral mee bezig houd. Vertrouwen krijgen van de klant staat voor mij centraal. Die moet voelen dat zijn belangen voorop staan. Van daaruit vinden we samen de meest passende oplossing.

Sinds maart 2021 breng ik met mijn deskundigheid deze kernwaarden tot uitdrukking in mijn werk bij KampsVanBaar Advocaten. Met veel plezier ondersteun ik de secties arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht binnen het kantoor.

In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Ik heb tijdens mijn studie onder ander stage gelopen bij het Juridisch Loket en de Rechtbank Limburg. Omdat ik graag advocaat wilde worden, heb ik mijn studie vervolgd aan de Universiteit van Tilburg. Ik heb daar mijn Master Rechtsgeleerdheid voltooid in 2020.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan familie, vrienden en mijn kat. Ook houd ik van uit eten gaan en terrasjes pakken. Daarnaast sport ik veel. Zo houd ik mij zowel fysiek als mentaal in balans.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: