Advocaat

mr Jesler Hartman Kok

E-MAIL
hartmankok@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Voorbereid. Georganiseerd. Gefocust.

Ik ben sinds 2024 verbonden aan KampsVanBaar. Voordat ik deel werd van het team bij KampsVanBaar heb ik jarenlang als advocaat gewerkt bij een aantal internationale commerciƫle kantoren. Voor deze kantoren heb ik ook enige jaren in het buitenland gewerkt.

Mijn klantenkring wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan grotere en kleinere nationale en internationale ondernemingen, financiers en investeerders. Ik adviseer hen op het gebied van financieringen en zekerheden, ondernemingsrechtelijke en contractuele samenwerkingsvormen, herstructureringen en commerciƫle contracten. Daarnaast richt ik mij op vraagstukken van technologie en recht.

Mijn klanten waarderen en omschrijven mij als goed voorbereid, georganiseerd en gefocust.

Ik heb in 2011 de postdoctorale Grotius-opleiding financieel recht afgerond. Momenteel volg ik een specialisatie-opleiding ICT recht.

In verband met mijn aandachtsgebieden ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Artificial Intelligence en Robotrecht (NVAIR), de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR), de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht DFA en de Vereniging voor Financieel Recht.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, sporten en koken.

Jesler Hartman Kok heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Financieel recht

  • Bankrecht

Informatierecht

  • IT recht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: