Advocaat

mr Linda Meys

E-MAIL
meys@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Kwaliteit, daar sta ik voor

Ik ben ervan overtuigd dat rechtshulp beter is als deze wordt verleend door een gespecialiseerde advocaat. Ik heb mij volledig gespecialiseerd in alle juridische aspecten die te maken hebben met arbeid, ziekte en zorg. In het arbeidsrecht heb ik mij verder gespecialiseerd door het afronden van de specialisatieopleiding Leergang Arbeidsrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk. Deze specialisatie heb ik Cum Laude afgerond. Ik ben lid van de specialisatieverenigingen VAAN, VAAAL en Socialezekerheidsrecht (SSZ). Daarnaast maak ik onderdeel uit van de bezwaarschriftencommissie Gemeente Venray, Commissie bestuursrecht Balie Limburg (overleg tussen de Rechtbank Limburg sector bestuur en Orde van Advocaten) en ben ik lid van de werkgroep Toeslagenaffaire advocaten.

Het delen van kennis en informatie vind ik heel belangrijk, ik ben docent Sociale Zekerheid en Arbeidsrecht voor opleiders: MR in opleidingen, AVDR, Sdu en LegalPlanet. Ook deel ik regelmatig kennis op mijn Linkedin pagina. Volg mij gerust. Naast mijn werk als advocaat ben ik vrijwilliger bij het Wao/Wia platform Maastricht & Heuvelland, omdat ik het belangrijk vind dat er voor iedereen laagdrempelige juridische hulp voor handen is. Met ingang van 20 mei 2022 ben ik benoemd als lid van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Maasgouw. Tenslotte ben ik aangesloten bij netwerkclub PowerVrouwen om zo andere vrouwen te ontmoeten, begroeten en verbindingen te leggen.

Linda Meys heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

Sociaal-zekerheidsrecht

  • Sociale voorzieningen
  • Volksverzekeringen
  • Werknemersverzekeringen

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/vaan_keurmerk.png
https://kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/logo-vaan.png
https://kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/07/SSZ-advocaten.jpg
Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: