Advocaat - Mediator

mr Natalie Statnik

E-MAIL
statnik@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Wanneer wegen scheiden, kunnen belangen uiteen lopen. Dan is het nodig een brug te vinden voor de noodzakelijke verbindingen

Mijn opstelling in zaken is open en betrokken. Het is mijn doel om mijn klanten zo te begeleiden, dat zij na het afronden van hun zaak een goede basis hebben voor de toekomst. In alle gevallen is het nodig om de (juridische en persoonlijke) posities goed in kaart te brengen. Ik verlies daarbij de belangen van andere betrokkenen, zoals de kinderen, niet uit het oog. In dit kader kan ik, als partijen dat willen, voor hen gezamenlijk optreden. Ik ben echter ook de juiste persoon om (procedurele) geschillen tot op het scherpst van de snede uit te vechten.

Sinds 2009 ben ik verbonden aan KampsVanBaar Advocaten te Sittard. Mijn expertise richt zich met name op het ontrafelen van het vermogen van de betrokkenen, zowel in het kader van een verdeling van een algehele gemeenschap van goederen, alsook bij de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden. Daarbij kunnen ingewikkelde verdelings- en verrekening vraagstukken aan de orde zijn. Ook het berekenen van alimentatie, met name voor ondernemers, zie ik als een uitdaging. Specialistische kennis en ervaring is hiervoor vereist. Daarom heb ik de specialisatieopleiding gevolgd en ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Familie- en erfrecht advocaten en scheidingsmediators (vFas). Onderdeel van mijn praktijk is voorts het adviseren en procederen in erfrechtelijke kwesties. Mijn expertise op dit vlak breid ik met veel enthousiasme steeds verder uit. Zo heb ik eind 2020 de Specialisatieopleiding Erfrecht (vFas) succesvol afgerond en ben ik (aspirant-)lid van de Vereniging Erfrechtadvocaten Nederland (VEAN).

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin en goede vrienden.

Natalie Statnik heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Erfrecht

Personen- en familierecht

  • Echtscheidingen
  • Alimentatiezaken
  • Omgangsregelingen
  • Internationaal privaatrecht
  • Mediation
  • Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/logo-vfas.png
https://kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/05/vfas_logo-familierecht-e1550090135558.jpg
https://kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2024/05/Logo-vereniging-erfrecht-advocaten-nederland-en-specialisatievereniging.png
Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: