Advocaat

mr Benoît Coomans

E-MAIL
coomans@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Ik zie het als mijn taak om mensen door het doolhof van het recht te leiden

Het recht beschermt enerzijds maar vaak is het ook een ondoordringbaar doolhof. Ik ken de weg daarin en het is mijn taak om de ander op deskundige wijze door dat doolhof te leiden. De menselijke maat staat centraal in mijn pragmatische aanpak. Ik haal er voldoening uit om mensen die in een gecompliceerde en kwetsbare positie zitten, op een toekomstbestendige manier vooruit te helpen.

In september 2018 heb ik mijn HBO rechten aan de Zuyd Hogeschool afgerond. Aansluitend ben ik aan de Universiteit Maastricht begonnen aan de Premaster Civiel Effect, gevolgd door de Master Nederlands Recht met als specialisatie Privaatrecht.

Sinds april 2021 maak ik deel uit van het team van bij KampsVanBaar Advocaten, aanvankelijk in de vorm van een juridisch medewerkerschap. In november 2021 ben ik beëdigd als advocaat.

In mijn vrije tijd sport ik graag; ik heb de zwarte band in judo en doe aan hardlopen. Ik houd van muziek, kunst, en ik lees veel. Daarnaast maak ik graag tijd vrij om dingen te ondernemen met mijn vrienden of familie.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: