Advocaat

mr Dionne Dimitrakarakos

E-MAIL
dimitrakarakos@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
“Verhef niet je stem, maar verbeter je argument.” 

Als mensenmens vind ik het belangrijk om mensen écht te kunnen helpen en een verschil voor ze te kunnen maken. Dit, in combinatie met mijn leergierigheid, was mijn drijfveer om de advocatuur in te gaan.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat er respectvol met alle betrokkenen wordt omgegaan, ook in het heetst van de strijd. Daarbij verlies ik het belang van mijn cliënt echter nooit uit het oog. Het belang van mijn cliënten staat bij mij altijd voorop ik streef altijd naar het meest haalbare voor hem/haar. In de relatie tot mijn cliënten vind ik het belangrijk dat er een goede vertrouwensband is, op die manier komen we namelijk het verst.

Sinds 2021 ben ik verbonden aan KampsVanBaar Advocaten, eerst als stagiaire en na het behalen van mijn twee masterdiploma’s als juridisch medewerker. Sinds 2022 ben ik met veel plezier werkzaam als advocaat. Ik voer een brede praktijk, waardoor ik een zaak van veel kanten kan benaderen. Dit helpt bij het vinden van creatieve en langdurige oplossingen. Ook houdt het behandelen van sterk afwisselende zaken mij scherp en gefocust op de kern van een zaak.

Naast mijn werk ben ik als muziekliefhebber vaak te vinden in concertzalen en op festivals. Daarnaast kan ik genieten van een goed boek, kunst, reizen, lekker eten en (bord)spellen. Deze passies deel ik graag met mijn familie en vrienden.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: