Advocaat

mr Ingrid van Rooij

E-MAIL
vanrooij@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Contracteren is vooruitzien, net als ondernemen

Als advocaat vind ik het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn. Typerend zijn mijn grondigheid, oog voor detail en kritische blik. Uiteraard sta ik ondernemers bij die bijstand nodig hebben bij een conflict. Omdat er veel winst valt te behalen door meer en eerder aandacht te besteden aan juridische zaken, streef ik er naar om eerder in het proces te worden betrokken en de zaken aan de voorkant goed te regelen. Maatwerk is daarbij vanzelfsprekend.

Sinds 2006 ben ik verbonden aan KampsVanBaar Advocaten en werkzaam in een civielrechtelijke advies- en procespraktijk met de nadruk op verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Mijn specifieke aandachtsgebied zijn commerciële contracten, algemene voorwaarden, schade en aansprakelijkheden.

In 2013 heb ik de postacademische opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren aan de Grotius Academie afgerond en in 2017 de Leergang Burgerlijk Procesrecht bij de Academie voor de Rechtspraktijk. Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. Ik kan genieten van een goed boek, het bourgondische Limburgse leven, een toertocht op de motor en vakanties in Frankrijk.

Ingrid van Rooij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Ondernemingsrecht

Verbintenissenrecht

Aanbestedingsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: