Jurist

mr Melvin de Esch

E-MAIL
deesch@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
“Rechtvaardigheid met een menselijke benadering.” 

Mijn naam is Melvin de Esch en ik ben een gedreven jurist met een solide achtergrond in het recht. Na het succesvol afronden van mijn HBO-rechten opleiding heb ik mijn kennis verder verdiept en bevind ik me momenteel in de afrondende fase van mijn Master Privaatrecht aan de Universiteit Maastricht. Tijdens mijn studie heb ik een studentstage gelopen bij KampsVanBaar Advocaten, waar ik mijn interesse voor het socialezekerheidsrecht ontdekte. Naast mijn stage heb ik zowel bij KampsVanBaar advocaten als elders werkervaring opgedaan.

In mijn rol op de afdeling sociale zekerheid zet ik me vol overgave in om écht iets te betekenen voor mensen. Ik geloof dat iedereen recht heeft op toegang tot rechtvaardigheid en een eerlijke behandeling. Kenmerken die ik van groot belang acht in de sociale advocatuur zijn empathie, betrokkenheid en het vermogen om complexe juridische vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke taal. Als jurist heb ik niet alleen de benodigde juridische vaardigheden, maar ook een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Ik ben vastberaden om mensen te ondersteunen in hun strijd voor sociale rechtvaardigheid en hen te helpen de juiste weg te vinden binnen het complexe systeem van sociale zekerheid.

Bij KampsVanBaar Advocaten werk ik samen met een team van ervaren professionals die dezelfde passie delen. Samen zetten we ons in om het verschil te maken in het leven van onze cliënten.

In mijn vrije tijd geniet ik van het lezen van boeken, het beoefenen van sport en het onderhouden van mijn sociale contacten. Deze activiteiten zorgen voor een gezonde balans in mijn leven en stellen me in staat om met energie en toewijding mijn werkzaamheden uit te voeren.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: