Advocaat

mr Melle Wijnands

E-MAIL
wijnands@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Samen bepalen we de koers in uw zaak 

In 2022 heb ik mijn Master Privaatrecht en Master Arbeidsrecht afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Sinds maart 2023 ben ik verbonden aan KampsVanBaar Advocaten alwaar ik werkzaam ben op het gebied van socialezekerheidsrecht en arbeidsrecht. Hiervoor heb ik bij een ander kantoor in de regio ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsrecht als advocaat en heb ik bij een drietal kantoren stagegelopen. Uiteindelijk heb ik de stap gemaakt om te gaan werken in mijn geboortestad.

Ik begrijp goed dat juridische kwesties op het gebied van arbeidsrecht en sociaalzekerheidsrecht vaak een persoonlijke en emotionele impact hebben op cliënten. Ik neem dan ook de tijd om naar mijn cliënten te luisteren, hun behoeften en zorgen te begrijpen en om een strategie te ontwikkelen die is afgestemd op hun specifieke situatie. Verder ben ik heel betrokken bij mijn cliënten. Ik geloof dat een sterke relatie die is gebaseerd op vertrouwen en een open communicatie de basis is voor een goede juridische dienstverlening. Door nauw samen te werken met de cliënten en hen regelmatig op de hoogte te houden van de voortgang van hun zaak, zorg ik ervoor dat cliënten zich betrokken voelen bij het proces en de besluitvorming. Ik ben van mening dat een juridisch probleem vaak het beste kan worden opgelost met goed overleg, maar ben niet bang om fel op te treden indien nodig.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de keuken te vinden; om te koken en Limburgse vlaaien te bakken. Daarnaast werk ik graag in de tuin en ga ik regelmatig naar de sportschool. In de vakanties trek ik er graag samen met mijn vriend op uit naar verre oorden met de backpack om nieuwe culturen te leren kennen en te genieten van het lekkere eten.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: