Jurist

mr Lucas Peeters

E-MAIL
peeters@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Mijn passie ligt bij het omgevingsrecht en het algemeen bestuursrecht!

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan als jurist en juridisch (beleids)adviseur bij diverse overheden. Ik heb mij ontwikkeld tot gespecialiseerd senior jurist die breed inzetbaar is.

De zoektocht naar recht vooral in relatie tot de overheid is vaak erg ondoorzichtig. Ik raak enthousiast als ik mijn kennis en ervaring kan inzetten voor bedrijven en particulieren en de cliënt snel helderheid kan bieden waar het gaat om juridisch ingewikkelde materie. Mijn aanpak is pragmatisch waarbij ik rekening houd met de bijzondere wensen van de klant.

Aan de Bestuursacademie Nederland heb ik de opleidingen Commissie bezwaar en beroep, Gebiedsontwikkeling / Vastgoedrecht, grondzaken, privaat- en publiekrecht en Adviseur Omgevingsrecht gevolgd. Aan de Grotius Academie heb ik de specialisatieopleidingen Omgevingsrecht en Algemeen Bestuursrecht afgerond.

Voor een overzicht van specifieke onderwerpen waarbij mijn advies aan te bevelen is, verwijs ik graag naar wat op de site onder ‘Diensten’ vermeld staat bij ‘Omgevingsrecht en Bestuursrecht’.

In mijn vrije tijd pak ik regelmatig de sportfiets. ’s Winters lees ik graag een boek en ’s zomers ga ik zeilen. Ik mag graag naar een goede film kijken en ik vind het gezellig om uit eten te gaan met familie en vrienden.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: