Advocaat

mr Marlon Woisch

E-MAIL
woisch@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Uw probleem is mijn zaak

Ik hou van mijn vak, omdat ik iedere dag word uitgedaagd. Het ontrafelen van complexe problematiek, het bedenken van de beste oplossingsstrategie en uiteindelijk de zaak bepleiten voor de rechtbank, dát is voor mij advocatuur.

De procedure is altijd een middel, nooit een doel an sich. Het doel is altijd: de meest optimale oplossing voor mijn cliënt. Maar als ik procedeer, dan ga ik er maximaal voor. Ik kan genieten van de spanning tijdens een rechtszaak; het feit dat je altijd alert moet zijn, moet kunnen anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en dat je de zaak mogelijk ter plekke kunt oplossen. Dat is misschien wel het mooiste van mijn vak.

Al snel na mijn beëdiging ontwikkelde ik een interesse voor het insolventierecht en het huurrecht. In de huurrechtpraktijk zijn de belangen groot. In de loop der jaren heb ik geleerd dat je met een adequate benadering van de problematiek veel voor je cliënt kunt bereiken. Het interessante aan het insolventierecht vind ik dat het zich op het snijvlak begeeft van verschillende rechtsgebieden en daarom ook veel juridische uitdaging biedt. Ik heb in vele faillissementen de curator mogen ondersteunen en daarbij ervaren hoe dynamisch de insolventierechtpraktijk is. Als curator moet je niet alleen juridisch onderlegd zijn, maar moet je ook pragmatisch naar oplossingen durven zoeken. In 2021 heb ik de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht met succes afgerond.

In mijn vrije tijd speel ik in een band. We treden op door heel Europa. Eigenlijk komen hier mijn twee passies samen: muziek en reizen. Buiten het optreden met mijn band reis ik daarom met mijn vriendin de hele wereld over.

Marlon Woisch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Huurrecht

  • Bedrijfsruimte
  • Woonruimte

Insolventierecht

  • Faillissement

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://kampsvanbaar.nl/wp-content/uploads/2021/02/logo_insolad.png
Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: