Advocaat

Gilles Bremmers

E-MAIL
bremmers@kampsvanbaar.nl
TELEFOON
046 - 420 56 60
Taak- en oplossingsgericht, met het belang van de cliënt op de voorgrond

Als advocaat vorm je de schakel tussen de juridische en de niet-juridische wereld. Je plaatst de problemen waarmee een cliënt geconfronteerd wordt in de juiste juridische context. Een oplossingsgerichte aanpak, met als doel een optimaal resultaat voor de cliënt, is hierbij het uitgangspunt.

Begin 2020 startte ik bij KampsVanBaar Advocaten als student-stagiaire. Na succesvolle afronding van mijn masteropleiding aan de universiteit van Maastricht werd de samenwerking vervolgd, aanvankelijk in de vorm van een juridisch medewerkerschap. In april 2021 ben ik beëdigd als advocaat. Het vak van advocaat biedt steeds weer nieuwe uitdagingen. Hierin ligt een persoonlijke drijfveer voor mij. Ik werk nauwkeurig, doelmatig en altijd met de nodige gedrevenheid. Een tevreden cliënt geeft mij voldoening en is voor mij een grote motivator.

Zowel op juridisch als op maatschappelijk vlak ben ik breed geïnteresseerd. Ik voer dan ook een algemene rechtspraktijk waarbij de nadruk ligt op het arbeids- en ondernemingsrecht.

Op de fiets doorkruis ik in mijn vrije tijd de wegen van de prachtige provincie Limburg. Dit is voor mij de ideale bezigheid om het hoofd leeg te maken of juist om zaken in alle rust te overdenken.

Wilhelminastraat 25, 6131 KL Sittard
046-4205660
info@kampsvanbaar.nl

Volg ons op: